Er du klar til at få adgang til den visdom,

der ligger lige udenfor kanten af ​​din bevidsthed?

Og ønsker du at træde ind i dit åndelige potentiale?

Mandelblomst

Din sjæl er nøglen til at frigøre dit indre potentiale

Med et indre power forløb, lære du hvordan du allierer dig med din sjæl, så du bedre kan manifestere dine intentioner på det menneskeligt plan og leve dit liv med mere harmoni og balance.

Måske føler du at du mangler de sidste brikker i puslespillet, for at træde ind i dit fulde potentiale. Det er som om du ikke kan se skoven for bare træer.

Det kan være du kender følelsen af at noget trækker inden i dig, men du lader frygten for det ukendte styre og tør ikke handle på det. Eller måske sidder du med en følelse af, at står lige på kanten til noget nyt og spændende, men ved ikke hvad!

         - Jeg kender i hvertfald godt følelsen af at jeg ved det er noget jeg skal gøre, men jeg kan ikke sætte ord på,
          og derfor undlader jeg at gøre noget ved det.

Nogen kalder det dit højere selv, den sjette sans, eller den stærke mavefornemmelse, men det er din sjæl der forsøger at komme igennem til dig. Du er et unik menneske, du har dine helt unikke styrker, og din egen måder at manifestere din menneskelige oplevelse på, du skal blot lære hvad der skal til.

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du ikke spændte ben for dig selv, fordi du vidste hvordan du brugte dine styrker?

Hvordan det ville det føles, hvis du i din hverdag ikke behøvede at mærke tvivlen, om du træffer de rigtige valg, fordi du kendte dine indre styrker?

Hvordan ville det være hvis du ikke behøves at kæmpe for det du gerne vil opnå, fordi du vidste hvad der skulle til for at komme i mål?

Er du klar til at låse op for helheden af din menneskelige oplevelse?

Du undrer dig måske over, at på trods af alt hvad vi ved om spirituel vækst, meditation og loven om tiltrækning, at der er nogle mennesker - måske også dig selv -  der stadig ikke får skabt nok ud af det de ønsker sig af livet. 

Gennem et indre Power forløb rydder vi op i de negative karmiske mønstre, som skaber begrænsninger for dig i din hverdag, du vil opleve en transformation i din livserfaring.

Du lærer du dit indre potentiale at kende, du bliver bevidst om dine styrker og hvornår du ubevidst spænder ben for dig selv. 

Du får en dybdegående forståelse af hvem du er som person og hvordan din sjæl er designet til at manifesterer på et menneskeligt plan.

Du forbedre dine relationer, mens du opretholder og udvikler dine styrker, så du både tjener dig selv og andre på et helt nyt niveau. 

Du begynder at tiltrække nye og spændende oplevelser og skaber mere af det liv du ønsker dig.

Din investering for 6 sessioner 

7.998 kr.

Første session:
Her lære vi hinanden bedre at kende, du lære om de forskellige essentielle kvaliteter som din sjæl rummer. Du bliver bevidst om de negative og positive polariteter som fylder i dig og hvordan du bedst muligt kan udtrykke dine unikke gaver gennem dine aktive valg. Vi gennemgår hvordan din sjæls oprindelse afspejles i dit dagligdag og hvordan de væsentlige elementer påvirker din sjæls menneskelige formål.

Anden session:
Her afdækker vi din sjæls nuværende tilpasning til det liv du lever i dag. Vi ser på og frigøre dig fra gamle negative karmiske mønstre som du har skabt i gennem dine tidligere livsvalg. Vi gennemgår hvordan negativ indflydelse bliver skabt i dit liv og hvordan du slipper det. Og vigtigst af alt hvordan du transformere dig fra negative handlinger, til et liv der er i overenstemmelse med din sande natur.

Tredje session:
Her guider dig ind i en meditativ tilstand, så du
 kommer i kontakt med din underbevidsthed, vi samler og integrere det viden du har fået indtil nu, så du er klar til at lære hvordan du manifesterer på det menneskelige plan. Der vil her være plads til at du kan stille spørgsmål omkring evt. problemstillinger du sidder med. Jeg trækker også Orakel kort til dig.

Fjere session:
I denne session lære du de første 4 grund komparativer, for hvordan du personligt manifesterer i overensstemmelse med din sjæl. Hvordan oplever du bedst dig selv, Valg og konsekvenser, Hvordan du mærker dig selv bedst og finder energien og Hvordan tiltrækker du bedst det ind i dit liv du ønsker. 

Femte session:
Vi forsætter med de sidste 3 komparativer der er vigtige for dig, når du skal manifesterer. Hvordan flytter du dig bedst fra et sted til et andet, Hvordan holder du fingeren på pulsen og til sidst, Hvordan modtager du bedst nye input i dit liv. 

Sjette session:
Nu er det blevet tid til at følge op på de øvrige sessioner, samle al din nye viden og sikre at det bliver integreret rigtigt i dit liv, så du ikke længere vil møde modstand, fordi du er fuld bevidst om hvordan du selv kan skabe det du ønsker dig ud af livet.
Klar til dit nye liv?