Kids Alignment

-En god start på livet.

Du får klarhed over barnets styrker/gaver, og du vil være istand til forstå dit barn bedre. Du vil stå med et fantastisk værktøj til at støtte dit barn på en helt anden måde end du har kunne tidligere.

KIDS ALIGNMENT er en session til dig der som forældre der gerne vil forstå, understøtte og give dit barn de bedste muligheder for at få succes.

Vi har alle styrker og gaver med i bagagen. Hvordan ville dit liv have set ud, hvis du allerede fra barnsben havde kendt til din egne styrker? Havde du gjort anderledes, hvis du havde været bevidst om de gaver du besad, og hvordan du fik mest ud af dem?

Tænk hvilken fantastisk gave det er at være i stand til at støtte dit barn, fjerne de blokeringer, som de allerede nu kan sidde med og hjælpe dem på vej i livet mod deres rette mål.

KIDS ALIGNMENT, er tid dig der ønsker at give dit barn et fantastisk start på livet, eller til dig der møder udfordringer i dit barns reaktions mønstre.

Du får:

  • Person profilering af dit barns autentiske jeg

  • Barnets adfærd – Hvilken styrker har dit barn, og hvad skal de være opmærksom på for ikke at støde på unødig problemstillinger

  • Klarhed omkring hvordan dit barn trives bedst og hvordan du kan være med til at understøtte deres lykke.

 

Jo bedre dit barn er i overensstemmelse sine naturlige egenskaber, jo bedre flow og succes vil de opleve.

 

Sessionen foregår via skype eller hos mig. Efter sessionen vil der være hjemmearbejde, dette er ikke magi, så der skal handling bag for at skabe forvandling.

 

KIDS ALIGNMENT:

Første session, varighed 60minutter, inkl. 1,5 times forberedelse, samt opfølgende mail                Pris.  1.700kr inkl. moms  

Kan deles op i 2 rater.