Mentoring

-Find dit potientiale

Ved at blotlægge din ”oprindelige” personlighed og se på de oplevelser i dit liv, der har ført dig til den du er i dag, arbejder vi henimod at sætte nye intentioner for dit fremtid og fjerner det blokeringer der spænder ben for dig.

Når jeg fortæller at jeg arbejder med at udvikle Feminine Power gennem spiritualitet, er der ofte en stor nysgerrighed på hvad det betyder og hvordan?

Lad os starte med at alt er energi, du og jeg er skabt af energetiske sammensætninger, det medie du læser dette på er også skabet på baggrund af energi. Det handler om sammensætning og hvordan vi vælger at bruge vores energi samt den hvilke vibrationer vi vælger at sende ud fra.

Den maskuline energi udspringer fra dit hoved dit ego, hvorimod den feminine energi udspringer fra hjertet.

 

For nogen kan det virke abstrakt, og det er helt okay, men netop evnen til at arbejde med de energetiske strukturer der danner grundlag for vores virkelighed og har gjort mine metoder meget effektivt. 

Feminin Power, handler om at mærke de følelser der ligger i dit hjerte og turde at handle på dem.

At mærke og stå ved, det der mærkes i hjertet, i din krop også selvom andre ikke deler samme Overbevisning.  At kunne sige fra og vælge til ud fra dit autentiske jeg. Det er feminin Power.

Feminin Power henvender sig til dig som:

 • Vil at stå stærkt i dig selv

 • Vil lære dig selv bedre at kende, når du er autentisk

 • Vil mærke hvad der er det rigtige for dig

 • Vil finde balancen i dig selv, både privat og på jobbet

 • Vil slippe gamle blokeringer, der holder dig tilbage

 • Vil være klar på hvordan du kan nå dine mål og drømme

Mine metoder.

Jeg har igennem tiden uddannet mig i forskellige retninger, og har samlet en bred viden om mennesket og den måde vi handler på. Du har muligheden for at vælge en af nedenstående services eller gå i gang med et Feminin Power mentor forløb. Bestil en samtale hvor vi tager udgang punkt i hvad det er du gerne vil arbejde med.  

MENTORING er samtaler der italesætte dit potentiale, og mobiliserer din intentioner, til handling der er tilgavn for dig, din familie og din karriere. Få løst op for de problemstillinger, som du oplever i din hverdag, og hjælp til at fjerne dine egne begrænsninger, så du kan mærke din sande identitet og udleve dit største potentiale.

​Vi sætter sammen rammen for, hvad det er du gerne vil. Oftest ligger overbevisninger historisk lagret i din krop og er byggestenen for den måde, du handler på i dag. 

 

I en session med mig giver jeg dig plads til bare at være dig selv. Jeg skaber et trygt rum, hvor vi jeg guider dit til at finder ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv.

 • Spekulerer du på hvem du er, når du står i dit helt autentiske jeg og ikke skal performe, men bare være dig? 

MENTORING er for dig der der går med nedenstående tanker eller ønsker:

 • Ønsker at styrke dit selvværd og/eller selvtillid

 • Vil have en større gennemslagskraft

 • Stå stærkere i din autenticitet både som leder og som menneske

 • Ønsker at arbejde med din personlige udvikling

 • Ønsker at kommunikere bedre, så dit budskab kommer mere klart igennem

 • Vil blive klogere på/eller fjerne blokeringer i dit parforhold eller andre familiære relationer

 

Hvis du ønsker det kan jeg anvende klar-viden i vores sessioner, som bringer det holistiske aspekt ind i samtalen. Og kan være med til at give nogle andre vinkler på dine udfordringer.

I MENTORING session får du:

 • Ro til selvudvikling

 • Konkrete redskaber til at arbejde videre med

 • Du vil blive bevidst om hvorfor du gør som du gør

 • Få forløsning på din problemstilling

Forløb;

Det starter med at du sender mig nogle personlig informationer, som jeg skal bruge for at kunne "kortlægge" hvem du er. Jeg laver en analyse på dig og vi aftaler hvornår du skal have en tilbagemelding over tlf. Vores samtale bliver optaget, så du kan genhøre det jeg siger. Vi har en dialog om hvilke tiltag du kan tage for at gå i den retning du ønsker. Jeg giver dig noget hjemmearbejde, som du skal arbejde med for at opnå de ønskede ændringer. Husk for at opleve nye resultater kræver det nye handlinger. Efter 4 uger kontakter jeg dig, for at høre hvordan du er kommet videre i din udvikling

 

MENTORING:

1session, varighed 60minutter               Pris:   950kr. inkl moms

3 sessioner, a varighed 60minutter         Pris: 2.550kr. inkl moms

 

Betaling kan deles op i 2 rater.

Feminin Power