Forbind dig med dit højere selv.

-Lær hvordan du kan manifestrer det du ønsker, når du er i overenstemmelse med din sjæl. 

At nå sine mål er mere en end blot at ønske noget ind i dit liv, hvis der er noget du gerne vil have, kræver det en intention og en handling.

 

Du er her for at skabe og opleve livet.

Når du arbejder med at nå dine mål, vil du oplev hvor let det er at ændre din handlinger, når du er i overensstemmelse med din sjæl manistestaionsmønstre.

Har du nogen sinde tænkt over, hvorfor nogle ting du ønsker sig går hurtigt i opfyldelse og andre skal du kæmpe mere for kommer til at lykkedes og måske kommer det aldrig? At mestre manifestering er mere end blot positiv tænkning, det er helheden af dine tanker, dine følelser, ønsker og handlinger. Det er de færreste der kan manifestere ved blot at

I en manifestations session laver jeg en tilbagelæsning på hvordan du manifesterer, når du er i overenstemmelse med din sjæl.

Det er forskelligt fra person til person, da vi alle er helt unikke væsner og det er derfor er det også vigtigt for dig at vide, om det du er på rette vej mod at opnå det i livet du gerne vil.

Du kan realt får lige præcis det du ønsker, du kan triple din indkomst, få din livs kærligheden og land dit drømme job, hus eller bil. Når du er blevet bevidst om hvordan du manifesterer kan du mestre det i alle aspekter af livet. Inden start vil jeg bede dig om at sætte en intention, på hvilket mål du gerne vil opnå inden for de næste 6 måneder, så vi har noget konkret at gå efter. Jeg vil gennemgå 8 punkter, der er unikke for dig. 

Efter endt forløb, vil du får tilsendt dette på skrift.

Manifestation er til dig der ønsker at forstå, hvordan du manifesterer, så du kan få det du ønsker ud af livet.

Du får:​

  • Guidning i hvordan dit personlig manifesterings "billede" ser ud og hvor du står i forhold til at være i balance med din sjæl

  • Coaching i hvordan du kan implementerer den viden du har fået.

  • Får opgaver med dig hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MANIFESTATIONS Pakke 1:

Første session, varighed 75minutter, inkl. 1 times forberedelse.                    Pris.  2.100 inkl. moms               

 

MANIFESTATIONS Pakke 2:

Første session, varighed 75minutter, inkl. 1 times forberedelse.

Anden session, varighed 60 minutter inkl. 30 minutters forberedelse             Pris: 3.100kr. inkl moms                         

 

Jeg anbefaler altid at du vælger pakke nr. 2 da du har en opfølgende session hvor du kan fin pudse din måde at manifestere på. og jeg tjekker om du er på rette vej.

 

Manifestationscirkel.png