Sjælens profilering.png

Bliv bevidst om din sjæls styrker!

-Opdag dit sande potientiale.

Kender du dig selv og ved du, hvorfor du handler som du gør?

Kunne du have lyst til at møde din sjæl, når den er helt blottet?

 

 

Du er helt unik, helt enestående og din måde at handle på er skabt på grundlag din sjæl. Ikke to mennesker er ens. Hvis du gerne vil lære dig selv bedre at kende, både dine funktionelle og mindre funktionelle sider, som er med til at bremse dig i din hverdag, er en profilering af din sjæl lige noget for dig.

I denne lektion lærer du om de forskellige energiske kvaliteter, der udgør vores Divine Soul Blueprint og er essentielle for vores evne til at manifestere en rigelig menneskelig oplevelse. Du vil lære om den positive og negative polaritet af hver af disse energiske kvaliteter, og hvordan vores unikke gaver kan udtrykkes funktionelt og dysfunktionelt i vores erfaring gennem valg.

Lektion 4: Soul Origination Lær om sjælgrupperne, positive og negative, som i øjeblikket er aktive på vores planet. Lær om, hvordan vores sjælsgruppe af oprindelse afspejles i vores hverdagsliv. Dette er et stort emne, der er et væsentligt element i vores sjæls guddommelige plan og vores sjælsformål.

Profileringen af sjælen sker ved hjælp af Akasha*-arkivet.  

Hvad er forskellen på en personprofilering som du kan tage online og en profilering af din sjæl?

Profilering af din sjæl er en gennemgang af, hvem du er, når du er helt autentisk. Det viser, hvem du er, når du ikke er påvirket af tidligeres livs handlinger og dette livs oplevelser, som du har fået med i baggagen. 

Din sjæl er her for at opleve denne verden og lære nyt i den virkelighed, som du lever i. Den ønsker at lære ud fra, hvad der er helt rigtigt for dig. Du vil i denne session lære dine styrker at kende, men også hvornår du spænder ben for dig selv. Det vil gøre det nemmere for dig at navigere i din dagligdag. Du kan tage styring over dit liv, fordi du bliver bevidst om, hvornår du stråler. 

Du får:

 

           Klarhed over, hvem du er, når du er helt autentisk

Større gennemslagskraft, fordi du kender dine stærke sider

Bevidsthed om, hvorfor du gør som du gør

Konkrete redskaber at arbejde videre med

 

*Akasha-arkivet er universets bibliotek. Her gemmes al information om alle mennesker; alle valg vi har truffet igennem de liv, vi har levet samt information om fremtiden. 

Profilering af din sjæl

1session á 75 minutter (eksklusiv 60 minutters forberedelse)

Skriftlig opsummering af vores session

Pris:   1.600 kr. inkl. moms