Transformation på det fundamentale plan

Gennem mine forskelligrettede uddannelser og mange års erfaring i at arbejde med mennesker, har jeg samlet omfattende viden om vores individuelle mønstre og handlemåder.

 

Her kan du lære mere om de enkelte sessioner, som jeg tilbyder. Du kan enten vælge et enkelt eller det mere omfattende forløb kaldet Release Your Inner Power.

 

Bestil en gratis samtale, hvor vi sammen kan tilrettelægge det helt rigtige forløb for dig.   

Inner%20power_edited.jpg

Release your

inner power

Er det samlede koncept, hvor jeg bruger alle de metoder og teknikker som jeg har oplevet giver de bedste resultater. Det er her du vil kunne skaber solide og varige resultater. 

Sjælens  Profilering

Kender du dig selv og ved du, hvorfor du handler som du gør?

Med Sjælens profilering, lære du hvem du er når du er helt autentisk, lær om dine styrker og hvordan du bedst kan træde i karakter. 

Billede af Mathilda Khoo

Spirituel

Coaching

Klarføling er en af de bærende elementer i mit arbejde. Dette ligger intuitivt i mig og jeg har brugt det gennem hele mit liv Det er den måde jeg bliver guidet på når jeg sidder i en session.

Billede af Arno Smit

Manifestering

 Har du nogen sinde oplevet at, noget du virkelige har ønsket dig sker uden du har gjort noget? Det er manifestering. Du vil her lære at sende de rette vibrationer ud. Så du kan få mere af det du ønsker dig.

dc6b6ab6167d47a0834290a9b295d5d4.jpg

Regarssion

Regression giver dig en forståelse for hvilken begivenheder i dit liv der påvirker dine handlemønstre, da vi sammen skræller alle lag af, du er klar til at slippe. Så du kan skabe nye og gode mønstre i dit liv.

Tarotkort

Anvendes både i 1:1 sessioner men også ved skriftlige oplæg. 

 Hvis du går med nogle spørgsmål, som du har behov for at få svar på, giver dette dig et klart svar som er nemt at forholde sig til. 

"Livet ændres til det bedre, når vi opdager, at vi ikke skal kunne alting selv og tør bede om hjælp"