Spirituel Coaching

-Få svar på dine spørgsmål

SPIRITUEL COACHING er for dig der sidder med en problemstilling i din dagligdag, som du har behov for bliver vendt, og sluppet. Så du bliver bevidst om hvordan du bedst mulig kan håndterer dine udfordring. 

Sidder du med en problemstilling som du har behov for at blive taget op er Spirituel Coaching det rettet for dig.

Spirituel Coaching, er en kombination af traditionel coaching kombineret med informationer fra den åndelige verden. Jeg vil i denne session starte med at åbne op og tage kontakt til min guider og ved hjælp fra dem kunne guide dig. Alle problemstillinger kan tage op såsom: Job, familie, kærlighed til sig selv og andre, samt dit helbred og psyke.

Du får mulighed for at få besvaret sprøgsmål om dig selv. Jeg vil aldrig give dig mere information omkring dig selv, end det jeg føler du kan håndterer.

Vi sætter sammen rammen for, hvad det er du gerne vil. Oftest ligger overbevisninger historisk lagret i din krop og er byggestenen for den måde, du handler på i dag. I en session med mig giver jeg dig plads til bare at være dig selv. Jeg skaber et trygt rum, hvor jeg vil blive guidet til at finder ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv så du kan løse dine problemer.

Jeg vil udfordre dine tanker i de specifikke situationer, hvilket gør at det er dig der kommer frem til løsningen, jeg vil blot være den katalysator, der leder dig hen mod dit rigtige svar. Så du kan leve dit liv med mere klarhed og i en retning der giver en rolig fremtid.

Spiritual Coaching er samtaler der italesætte dit potentiale, og mobiliserer din intentioner, til handling der er tilgavn for dig, din kære og din karriere. Få løst op for de problemstillinger, som du oplever i din hverdag, og hjælp til at fjerne dine egne begrænsninger, så du kan mærke din sande identitet og udleve dit største potentiale.

 

​​​I Spirituel Coaching session får du:

  • Ro til selvudvikling

  • Vendt de problematikker du går med i din daglig dag.

  • Konkrete redskaber til at arbejde videre med dig selv

  • Vil blive klogere på/eller fjerne blokeringer i dit parforhold eller andre familiære relationer

  • Få forløsning på din problemstilling

  • Bliver bedre til at få dit budskab mere klart igennem

 

SPIRITUEL COACHING:

1session, varighed 60minutter               Pris:   950kr. inkl moms

3 sessioner, a varighed 60minutter         Pris: 2.650kr. inkl moms

 

Betaling kan deles op i 2 rater.

Booking

Ønsker du at booke en tid?

Så kontakt mig på info@camillahunter.dk 

eller ring til mig på

 + 45 5250 3700 mellem kl. 15-17

Kontakt

Camilla Hunter

Søvænget 10 st.tv.,4622 Havdrup

info@camillahunter.dk

+ 45 5250 3700

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Hvad er formålet med dit liv