Spirituel Mentoring

-Få svar på dine spørgsmål

SPIRITUEL MENTORING er for dig der sidder med en problemstilling i din dagligdag, som du har behov for bliver vendt, og sluppet. Så du bliver bevidst om hvordan du bedst kan håndterer dine udfordring. 

Sidder du med en problemstilling som du har behov for at blive taget op er Spirituel Mentoring det rettet for dig.

Spirituel Mentoring, er en kombination af traditionel coaching kombineret med informationer fra den åndelige verden. Jeg vil i denne session starte med at åbne op og tage kontakt til min guider og ved hjælp fra dem kunne guide dig. Alle problemstillinger kan tage op såsom: Job, familie, kærlighed til sig selv og andre, samt dit helbred og psyke.

Du får mulighed for at få besvaret sprøgsmål om dig selv. Jeg vil aldrig give dig mere information omkring dig selv, end det jeg føler du kan håndterer.

Vi sætter sammen rammen for, hvad det er du gerne vil. Oftest ligger overbevisninger historisk lagret i din krop og er byggestenen for den måde, du handler på i dag. I en session med mig giver jeg dig plads til bare at være dig selv. Jeg skaber et trygt rum, hvor jeg vil blive guidet til at finder ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig til at stå stærkere i dig selv så du kan løse dine problemer.

Jeg vil udfordre dine tanker i de specifikke situationer, hvilket gør at det er dig der kommer frem til løsningen, jeg vil blot være den katalysator, der leder dig hen mod dit rigtige svar. Så du kan leve dit liv med mere klarhed og i en retning der giver en rolig fremtid.

Spiritual MENTORING er samtaler der italesætte dit potentiale, og mobiliserer din intentioner, til handling der er til gavn for dig, din kære og din karriere. Få løst op for de problemstillinger, som du oplever i din hverdag, og hjælp til at fjerne dine egne begrænsninger, så du kan mærke din sande identitet og udleve dit største potentiale.

 

​​​I Spirituel Mentoring session får du:

  • Ro til selvudvikling

  • Vendt de problematikker du går med i din daglig dag.

  • Konkrete redskaber til at arbejde videre med dig selv

  • Vil blive klogere på/eller fjerne blokeringer i dit parforhold eller andre familiære relationer

  • Få forløsning på din problemstilling

  • Bliver bedre til at få dit budskab mere klart igennem

 

SPIRITUEL MENTORING:

1session, varighed 60minutter               Pris:   950kr. inkl moms