Young-kvinde-i-sol-hat-på-strand, -Jupit

Opdag gaven ved at heale din sjæl!

-Frigør dig fra selv-sabortage og negative karmiske mønstre.

Måske kender du følelsen af at stå i den samme situationer gang på gang, det er som om at lige meget hvad du gør, så møder du de samme udfordringer, blot forklædt på forskellinge måder.

Dine ubevidste handlinger & mønstre gentager sig og du kan ikke forstå hvorfor. Hvordan kommer du ud af denne spiral?

​Ved at LÆRE OM DIN SJÆLS HISTORIE dykker du ned i dine ubevidste handlemønstre og blokeringer som dagligt er med til at styre de vibrationer du udsender og den måde du handler på. 

Du kender det måske, oplevelse af at være handlings lammet, at være blokeret i at opnå det du ønsker. Det kan være i alle aspekter i dit liv, dit parforhold, dit arbejdsliv, måske møder du gang på gang den forkerte kærlighed og bliver skuffet.

Er du tæt af at:

  • Går med en følelse af at være begrænset i din hverdag?

  • Føler at du reagerer uhensigtsmæssigt og spænder ben for dig selv?

  • Støde på de samme udfordringer i forskelle situationer?

  • Spekulerer på hvem du er, men blot ønsker at være helt autentiske. Ikke skulle performe hele tiden, men blot bare være dig? 

 

Dette er alt sammen fordi du bære rundt på gamle begrænsninger, fra tidligere og nuværende liv. Som let kan slippes, du skal bare lære at knække koden.

Prøv at forstil dig hvordan dit liv ville se ud hvis du var i ro og harmoni. Hvis alt var lige som det skulle være. Hvordan ville dit liv se ud, hvis du skabte nye sunde vibrationer, der er i overensstemmelse med den du er, når du er helt autentisk, uden påvirkningen af gamle blokeringer og begrænsende vibrationer.

Hvordan ville det føles, hvis du kunne lave nye vibrationer som får dig til at være i harmoni og stå stærkt i dig selv?

Med LÆR OM DIN SJÆLS HISTORIE får du:

  • Forståelse for hvorfor du handler som du gør

  • Værktøjerne til hvordan du træder ud af dine gamle ubevidste handlemønstre og fremadrettet arbejder i overenstemmelse med dine nuværende ønsker og mål

  • Fornyet energi i dit liv, fordi du slippe af med gammel tung energi

  • Kan starte på en frisk i ro og harmoni med dig selv

 

Sammen skræller vi alle lag af, jeg fortæller dig hvilke gamle blokeringer du bære rundt på, som er med til at udfordre dig i din hverdag. 

Når du går ind i et LÆR OM DIN SJÆL HISTORIE, skal du være indstillet selvudvikle, det er ikke svært, det kræver blot at du er klar til at slippe og åben for nye input i dit liv. Jeg sender dig efter endt session, en film der påvirker din underbevidsthed og gør det muligt for dig at slippe gamle mønstre samt en affirmation som du dagligt skal læse for at starte nye og friske vibrationer.  

1 session ca.1,5 - 2 timer                                                                              Pris.  1.600kr inkl. moms  

Det starter med at du sender mig nogle personlig informationer, som jeg skal bruge for at kunne "kortlægge" hvor dine blokeringer og begrænsninger ligger og hvordan de påvirker dig i din daglig. Vores samtale bliver optaget, så du kan genhøre det jeg siger. Vi har en dialog om hvilke tiltag du kan tage for at gå i den retning du ønsker. Jeg giver dig noget hjemmearbejde, som du skal arbejde med for at opnå de ønskede ændringer.