Er du forbundet med din sjæl?

Ja, selvfølgelig er du det. Det er vi alle, men spørgsmålet ligger ikke i om du er forbundet, men om du lever overens med din sjæls blueprint?


Hvad er din sjæls blueprint?


Når vi inkarnerer på Jorden, skabes vores unikke blueprint. Det er det ønske vores sjæl har for at opleve den menneskelige verden.

Vores sjæle registreres fra det tidspunkt vi forlader kilden til kærlighed/lys og inkarnerer til Jorden. I Det øjeblik, vi er undfanges, kodes vi med vores sjæls energiske blueprint. Det vil sige at vi er inkarneret med et tomt kanvas til at skabe vores egen menneskelige oplevelse.

Hvilket er hele meningen.


Fra første færd er vores blueprint positiv, det vil sig at vi endnu ikke har lavet nogle handleringer der ikke stemmer overens med det vores sjæl ønsker at vi skal gennemleve. Der er aldrig noget der er skrevet i sten, så vi har derfor mulighed for at ændre på det men vores handlinger. Nogle gange fortage handlinger der er negative, altså ikke i overensstemmelse med hvad vores sjæls energiske blueprint ønsker. Dette skaber blokeringer og restriktioner, som er med til at gøre det svært at leve et liv i overflod og lykke.


Livets Spil


Livets spil er ændret fra et niveau af kompleksitet til det næste niveau. Det betyder, at vi kan rense pladen ren og nulstille os selv for tidligere livs negative handlinger, for at have større indflydelse på vores liv, både det menneskelige men også det spirituelle. Kald det supersjæle med en menneskelig oplevelse.

  • Vi har flere muligheder for at integrere spørgsmål, der påvirker os i vores menneskelige liv.

  • Vi kan endda løse karma i denne levetid som aldrig før.

  • Vi kan være i førersædet i livet og lede vores underbevidste tanker for at skabe nye drømme, nye vaner og nye historier for os selv.

Tidens trenden er spiritualitet, det er blevet "lovligt" at tale om sin sjæl, uden at der bliver set helt skævt til dig. Mange er blevet bevidste om at vi bliver nød til at åbne mere op for vores sjæls historie, for at kunne leve dette liv fuldt ud. Det handler om at kunne finde roen i sig selv, mærke hvad vores intuition fortæller os og turde at stole på det vi føler. Vi dyrker i dag mere yoga, meditation, søger viden i det spirituelle, tager på retreats, end nogen sinde før.


I dag er der så mangle muligheder for at komme i kontakt med din egen bevidsthed.


Alt er muligt, valget er dit!Personal Alignment


Jeg arbejder med din sjæls blueprint i Akasha arkivet. Hjælper dig med at find ud af hvem du er på sjæle niveau, så du bedre kan forstå nogle af de mønstre og handlinger som du fortager dig i din dagligdag. Jeg ser på hvornår du er i overenstemmelse med dit eget blueprint og hvornår du ikke er.


Ønsker du skab et bedre liv for dig selv?

  • Sidder du med en følelse af at der må være mere til livet, end det du lever?

  • Ønsker du at komme bedre i kontakt med dig selv?

  • Oplever du at gentage mønstre og måder at handle på – uden at vide hvorfor?

  • Møder du mennesker, som du oplever at have en helt unik kontakt med?

  • Kunne du tænke dig at får mere af vide om dine tidligere liv.?


Med en Personal Alignment Session, giver du mig adgang til at gå op i dit personlige Akasaha arkiv.


Hvad er Akasha arkivet?


Akasha er et sanskrit ord, der betyder himmel eller åndelig verden.

Se det som et bibliotek der indeholder alle informationer om dig. Dine tidligere liv, hvilken blokeringer og restriktioner der ligger og påvirker dit nuværende liv.

I Akasha arkivet har du mulighed for selv at sætte intentioner, så du bedre kan manifestere det du ønsker dig.

For at kunne gøre det, er det en rigtig god ide at få ryddet op først, det gør det nemmere for dig.


En Personal Alignment session, hjælper dig med at få fjernet det ”rod” der ligger, få lukket ned for det der ikke understøtter dig og giver dig plads til en ny udvikling uden de samme begrænsninger.

Du får informationer om hvem du er på Sjæleniveau. Hvilken persontræk der identificerer dig og din sjæl og hvad du kan gøre for at du kan komme til at leve mere overens med din sjæl ønske.

Personal Alignment handler om at leve dit sjæls identitet på en meget reelle og praktiske måde, så du kan få vores indre lys til at skinne. Er du nysgerrig på at opleve dig selv, som det åndelige væsen du er, og udnytte de gaver, som du er givet?


Så er en #PersonalAlignment noget for dig.


Hvordan gør jeg?

Det starter med at jeg modtager nogle personlige informationer fra dig, der giver mig adgang til dit arkiv.

Jeg bruger nogle timer på at gennemgå de tidl. Liv som din sjæl viser mig at du er klar til at giver slip på.

Jeg renser og lukker ned for tidl. begrænsende begivenheder, der påvirker dig i dette liv.

Vi booker en tid hvor jeg giver dig en tilbage læsning på hvad jeg har fået informationer omkring, ca. 1 - 1,5 alt efter hvor meget jeg har til dig. Her kan du også stille spørgsmål til mig.

Det kan forgå enten hos mig eller over tlf.

Efterfølgende vil du få sendt noget hjemmearbejder, som ikke vil kræve mere en 10 minutter af dig dagligt i en lille månedstid. Men husk på at du bliver nød til at lave ændringer, for at kunne mærk en forskel, da det er ikke magi jeg arbejder med.


Kontakt mig endelig for at høre mere på info@camillahunter.dk eller 52503700 eller book mig her på siden.


Pris 1800kr.

59 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle