Ganesha den spirituelle guide

Lord Ganesha er en af de mest populære åndelig guider i verden. Han er den som jeg vælger at gå til når jeg har behov for at se på min spirituelle udvikling. Han hjælper mig med at fjerne og overkomme de forhindringer der kommer på min vej. I dag har jeg valg at fokusere på en spirituel guide til dig. Ganesh er den perfekte kombination - en balance mellem styrke og omsorg. Du vil få et kærligt puf i den rigtige retning, men det kræver at du er klar til at se indad.


"May Lord Ganesha give you
A rainbow for every storm,
A smile for every tear,
A promise for every care,
An answer to every prayer."
- Anonymous

Her er de 4 kort som er kommet ud til jer i dag. Vælg det eller de kort som du er mest tiltrukket af. og læs Ganesha´s budskab til dig længere nede på siden. God fornøjelse.


Her kan du læse svaret på valget af dit/dine kort, håber de giver genklang.


Kort nr. 1 : PERSEVERANCEDu har arbejdet hårdt, fokuseret og længe. Du har lagt ekstra energi i noget som du føler du har haft behov for at få gjort - hæng i, det er helt klart det hele værd. Du vil snart modtage anerkendelse for dit hårde arbejde.

Det kan godt være at du frustreret over du ikke har kunne se resultatet endnu, men det skal nok komme.

Måske skal du justerer lidt i hvad du forventer, nedjusterer en anelse, men vær taknemlig, fokuser på nuet og gør det det du kan, med det du har. Guld posen er lige om hjørnet.

Kort nr. 2 : SPIRITUAL QUEST

Du trækker dette kort, som et kald mod den spirituelle verden. Om du er bevidst om det eller ej, er du på en spirituel rejse. Din sjæl guider dig lige nu til opleve dig selv som den du virkelig er og hvad det er du er inkarneret her på jorden for at gør.

Alle har en "opgave" her på jorden, som er specielt tilrettet til den enkelte. Du har haft en rejse fyldt af frustration, forvirring og konflikt, alt dette for at give dig mere klarhed om hvad det er der virkelig betyder noget.

Det er tid til at du fordyber og kommitter dig til din udvikling og ikke som tidligere lader dig distraherer af noget det strejfer din vej. Fokuser mindre på at eje og mere på at være.! Løft din energi med meditation og selvreflektion, for at nærme dig den spirituelle vækst der brænder inde i dig.


Kort nr. 3 : REFLECTION

Husker du at lytte til det der sker inde i dig? Du trækker dette kort fordi du bliver opfordret til at lytte til dig selv, ikke dit ego men dit hjerte, hvad er det rigtige for dig at gøre, hvad gør dig glad, får dig til at føle lykken som en lille ild der flammer i din mave. Her tænker jeg ikke på hvad der forventes af dig, men det du drømmer om. Du har igennem de sidste par år været igennem nogle store ændringer, og det er tid til at slippe det ansvar du har taget for ting som ligger udover din kontrol. Ting du ikke kan ændre. Brug stedet tiden til at værdsætte stilheden og gennem reflektion og visualisering komme i kontakt med klogeste person i dit liv, den der ved bedst....... Nemlig dig selv.


Kort nr. 4 : CLEAR YOUR ENERGY

Se din frygt i øjene og byd forandring velkommen. Ved at fjerne forhindringer som holder dig tilbage, kan du gå ind i et skift af større bevidsthed. Med ødelæggelse kommer inspiration, som skaber motivation der føre til handling.

Du er på vej til et kæmpe skift, hvis du tør, det er tid til at flytte dig ud af din komfort zone. Tro på dig selv og at du er stæk nok til at overvide de forhindringer der er på din vej. Fjern alle lavere energier fra din daglig dag, både professionelt og privat. Det vil være godt for dig at tage nogle gode bade, med lavendel olie og rense din bolig for alt der ikke er behov for. Brug lidt tid på dig selv med at være helt stille og lyt til hvad du bliver fortalt fra hjertet. Du kan altid bede om at Lord Ganesha er med dig på dig din vej og hjælper dig med at komme igennem.Håber du giver dig tid til at føle efter, og lytte til det råd/opfordring du bliver givet her af Lord Ganesha.


Kærligt Hilsen

Camilla Hunter

40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg