Naturens visken til dig.

Hvilken lille besked er der til dig. kortene er vendt og her kan du se hvilken lille smuk besked der er til dig. Læs den og se godt på billedet læg mærke til hvor i dig det giver genklang.

Vi er i en tid, hvor det er vigtigt at vi står sammen og ligger mærke til de små ting som kan være med til at skabe noget positivt i vores liv.


Kort nr. 1: IDEAL COURSE OG ACTION


Dette kort er til dig som har behov for at gøre dine opgaver lidt mere simple. I øjeblikket har du let ved at bliver overvældet. Der er intet der er umuligt, men bryd din tilgang til dine opgaver, ned i mindre bidder. Så du kan holde dig på den rette sti. Lad dig inspirerer af andre, naturen og ikke lade dit ego lave selv sabotage på dine drømme.

Det er vigtigt at du holder hovedet koldt og har en vished på at du vil opnå det du ønsker. Brug daglig visualisering så du ikke miste fokus på målet.
Kort nr. 2: GRATITUDE & APPRECIATION


Det er tid til at vise taknemmelighed til andre og dig selv.

Se det gode i andre og deres handlinger, fortæl dem at du værdsætte det de gør og hvad det betyder for dig.

Det er i denne tid vigtigt at være med til at skabe et positivt flow for at bringe glæde ind i andres og dit eget liv. Nå du gøre det vil du automatisk nedsætte den stress der ligger i dig selv og skabe et mere kærlig rum inde i dig.

Vis din taknemmelighed.

Kort nr. 3: THE BIG PICTURE


Der forgår så meget mere end du er opmærksom på. Du har en tendens til at være for meget i dit hoved lige nu og du overtænker tingende, hvilket gør at du misser en masse skønne ting omkring dig.

Du forsøger måske at micromanage dine opgaver og har for meget fokus på de små ting. Prøv at se det større billede, find alle vinkler. Hvis du står i en svær situation lige nu, er vejen ud/frem at træde tilbage give slip for at du med fornyet energi kan tage fat på en anden måde. Du vil finde løsningen men den ligger bare i et lag du ikke har set endnu. Måske ville det være sundt at høre en andens perspektiv.
Kort nr. 4: ILLUMINATIONDu må ikke miste modet. Lige som en smuk fuld måne lyser op, viser dette kort at der er lys forude. Hav tillid. Hold fast i troen på dig selv. Plant de frø der skal sås for at du kan opnå det du ønsker. Det vigtigste for dig lige nu, er ikke at lade dig styre af frygten. Hav tillid til at du vil blive guidet i den rigtige retning. Dette kort kan også være et tegn på at der er en ny inspiration eller kærlighed ind i dit liv. Se frem følg lyset der ligger en hemmelig surprise til dig i fremtiden.

Være ikke bange.


Det var kortene for denne gang, håber du kan bruge det.


Kærlig Hilsen

Camilla.

52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle