Velkommen til min blog

Opdateret: 27. jan. 2020

Jeg er over de sidste par mdr. blevet meget bevidst om, at jeg har behov for en blog hvor jeg kan komme ud med alle mine tanker og give inspiration til andre.


Hvad kan du forvente af mig her på bloggen?


Et af mine største ønsker at være med til at skabe en større bevidsthed om den spiritualitet der ligger i os alle. Gøre det mere spiseligt, også for dem der ikke helt ved hvad de skal tro. Spiritualitet handler ikke kun om afdøde kontakt, går rundt med krystaller i lommen eller bede bønner til den, vi nu hver især går og tror på. For mig handler det om at leve i denne menneskelige verden og leve de oplevelser som vi sætter os i. Men gøre det på en måde hvor vi har os selv med. Dette er vores lege plads. Så lev livet med glæde og åbne op for den visdom vi har med os.


Min vision med bloggen er at give dig nogle små og enkele redskaber til din dagligdag, der vil hjælpe dig der hen du ønsker. Jeg tror fuldt og fast på at vi skaber vores egen skæbne, så hvordan ønsker du at skabe din?

Hvem er jeg

Igennem de sidste mange år har jeg arbejde med salg og ledelse i kosmetik branche, hvilket jeg har været utrolig glad for. Men har hele tiden siddet med en følelse af at det ikke var nok. For 3 mdr. siden tog jeg valget om at stoppe tage nogle måneder hvor jeg bare var mig. Finde mig selv igen. Jeg havde tabt mig selv i ønsket om at leve op til andres forventninger.

Jeg har altid været tiltrukket af den Holistiske verden og da jeg var en lille pige så jeg også de afdøde der var omkring mig. Jeg brugte meget tid på at samle urter og små sten, som jeg brugte på mit lille alter i vinduet. Jeg var overbevist om at jeg var en lille heks.

Som årene gik blev jeg mere åben og jeg kunne føle hvordan andre havde det, inden de selv fortalte mig det. Da jeg skulle til at vælge uddannelse var der ingen tvivl om at jeg gerne ville arbejde med mennesker og samtidig var jeg utroligt glad for alt hvad der havde med skønhed at gøre. Så jeg uddannede mig som kosmetolog. Her kunne jeg hjælpe folk med deres ydre, samtidig med at jeg healede under massagerne. Jeg elskede det!


Start 20'erne

Da jeg i begyndelsen af tyverne havde nogle ret voldsomme oplevelser i den spirituelle verden, bad jeg om hjælp til at lukke ned for min kontakt til denne. Min stærke klar-viden var dog stadig med mig, hvilke jeg har brugt i hele mit arbejdsliv.

I 2009 begyndte jeg at gå hos en Clairvoyant/healer, Isabelle Laures som hjalp mig med at få kontakten genskabt. Det var en fantastisk følelse. Herefter har tingende gået sin gang. Jeg har stille og roligt arbejdet med min udvikling, taget forskellige uddannelser som alle har været med til at åbne op for mine kanaler.

Jeg er af den overbevisning at jeg ikke kan noget andre ikke kan lære. Jeg er bare utrolig godt i kontakt med mig selv og kan gå ind i andres følelser, hvis de tillader det, hvilket har hjulpet mig både i det private men også som leder og coach.


Nu er valget truffet og jeg vil gerne dele det jeg kan med andre. Jeg elsker at se andre vækste i deres egen udvikling, være med til at skabe et klart billede om hvor deres blokeringer ligger og hvad det er der kan gøres for at komme ud over dem. Jeg skaber rum og plads til den enkeltes udvikling.


Glæder mig over at du vil følge med her og håber at du kan få nogle værktøjer der kan være med til at skabe en større bevidsthed for dig.


De kærligste tanker

Camilla


87 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle