Viskende Healing

Jeg var i går på kursus i afdødekontakt og fik igennem de kære afdøde den skønneste spirituelle healing. Så jeg tænker at trækket nogle healings kort til jer.


Hvad er healing ?

Healing kan forgå på både det mentale, fysiske & spirituelle plan.

Fysisk healing, omfatter en sund diæt, motion altså en balanceret livsstil, uden at stresse kroppen.

Mentale healing kræver også at du gør noget aktivt, det er at tage ansvar for dig selv, kommitter dig til et lykkeligt liv, hvor du slipper aktivt vælger at slippe den negative opførsel, dårligevaner og de mennesker som ikke bidrager til et lykkeligt liv, men som også er med til at blokerer dig for at du kan stå autentisk i dig selv.

Den spirituelle healing som jeg beskæftiger mig med, arbejder ud fra præmissen om at hvis du healer din sjæl, vil du også heale din krop. Når du engagerer dig i en spirituel proces, vil du ofte blive bevidst om hvilken overbevisninger og tanker som du går med som du skal slippe, det kan være alt fra frygt, bekymringer og dit ego. Det handler om at husk hvem du er og hvad du er. Derfor er denne kort trækning til dig der er klar til at se på hvad der ligger i dig som du ikke længere skal bære på, eller hvilken følelser som du skal frem elsker endnu mere i din dagligdag.

Så idag når du vælger det kort, som du er mest tiltrukket af ved du hvor du hvor din sjæl beder dig om at sætte ind lige nu. Brug dette kort som en guideline til dig i din daglig dag. Jeg vil opfordre dig til at sætte dig stille i 10 minutter og mærke efter hvis dette kort rammer dig. Ligger der nogle oplevelser som popper og til overfladen som du skal give slip på, eller er der en handlemåde som du inderst Inde godt ved ikke er til gave for dig. Gå ind i den følelse og bed dine kære afdøde/spirituelle guider om at hjælpe dig med at give slip.


Hvordan kommer du i kontakt med den spirituelle verden?

Du er dagligt omgivet af både guider og afdøde som altid vil dig det bedst, så det eneste du skal gøre er at bede om hjælp, dette kan gøres inde i dig selv eller du kan sige det højt. Gør det du er mest tryg ved. God fornøjelse.


Vælg en af nede stående kort - kortene er vendt længere nede på siden så du kan få svar med det samme. :-)
Kort nr. 1 - Unconditional Love


Uforpligtende kærlighed er noget af det smukkeste du kan opleve og give. Dette kort kommer til dig som ikke må give op med at elske, lige meget hvor svært det er lige nu. En stor del af uforpligtende kærlighed handler om at tilgive og slippe negative følelser der er skabt af gamle oplevelser. Du har et formål med dit liv og du har altid et valg, du kan træffe. Du kan vælge at slippe tidligere oplevelser som gør ondt i hjertet og tilgive den eller de personer som har såret dig.

Jeg vil bede dig om at huske at håb og kærlighed er den healende vej for dig. Der er så meget kærlighed for dig at opleve, du er skabt af 100% ren kærlighed.

Så hvem og hvad skal du tilgive og vis din kærlighed til?Kort nr. 2 - Give Back


Du trænger til en pause fra alt hvad der forgår i dit liv lige nu og give noget tilbage til andre.

At give tilbage behøver ikke at være besværligt. Tænk over hvordan du kan hjælpe andre, hvad kan du bidrage med. At give noget af dig selv til andre er noget af det mest livsbekræftende du kan gøre. Måske er der en ven/veninder der har behov for at du er der for dem lige nu. Det kan også være at en i din familie har behov for at du giver dem noget kærlig opmærksomhed. At hjælpe andre giver dig det afbræk i din daglig dag som du har behov for. Kig godt på kortet som se hvad der springer dig i øjnene og mærk efter hvad det betyder for dig.

Hvem skal du være der for lige nu, hvem har behov for at du er der for dem lige nu?Kort nr. 3 - Boundaries


At sætter grænser er nødvendigt for dig! Beslut dig for hvad du vil og ikke vil med dit liv. I forhold til heling er dette mere praktisk end du går og tror. Hvis du giver lov til at andre blander sig i dit liv, mister du muligheden for at passer på dig selv. Du kan starte med at visualiserer dig at du graver en voldgrav omkring dit hjem, sætte uigennemtrængelige vægge op omkring dig selv, for at skabe det rum du har behov for. Du har gennemgået en voldsom periode hvor mange aspekter af dit liv er blevet ændret. Det er et vigtigt kort til dig om at du skal begynde at passe bedre på dig selv. Andre mener det ikke ondt, men du bliver nød til at sige fra, for at kunne lave de rette ændringer for dig. Det er tid for dig at lære noget nyt om dig selv. Der er en stor selvudvikling undervejs. Så vær åben og mærk efter hvad det er du skal lære.

Dine sande venner og familie vil respekter dette. Mere har du ikke behov for.Kort nr. 4 - Listen to your body


Din krop kommunikerer hele tiden med dig. Den fortæller dig når den er sulten, tørstig har behov for hvile, men husker du at lytte? Fokuser på din krop lige nu, hvad fortæller den dig? Er dine skuldre spændte, er der ro i din mave? Hvilken følelser er der i din krop? Pas på din krop som du ville passe på et lille barn. Træk vejret dybt, mærk luften fordele sig i dine lunger og ned i din mave. Føl roen det bringer med sig. Hold de pauser i hverdagen du har behov for. sikre dig at du har tid alene til at gøre det du elsker, når du gør det starter din healing. Dragen i dette kort, er et tegn, på lykke, overflod og selvtillid. Så tag et skridt tilbage og observer hvad din krop fortæller dag at du har behov for.Jeg elsker at få tilbage meldinger fra jer, så smid endelig en kommentar til mig om hvordan disse kort ramte dig.