PERSONLIG LEDELSE

SAMTALE, DER GØR EN FORSKEL

HVAD ER PERSONLIG LEDELSE

PERSONLIG LEDELSE er en kombination af personlig profil analyse og coaching.

Jeg laver en analyse af dig, som fortæller hvor dine styrker ligger og hvordan du bedst kan bruge dem, både i dit privat- og arbejds-liv. Jeg undersøger også hvornår du er mest i overenstemmelse med dig selv.

Vi har alle forskellige styrker/gaver, det er bare ikke altid at vi er bevidste om hvad de er. Det er helt almindeligt at du ser dine gave som noget helt almindeligt, fordi det ligger naturligt til dig og derfor må det jo også ligge naturligt til andre og ikke være noget unikt. Det er en helt forkert opfattelse, vi har alle vores unikke gaver og hos PERSONLIG LEDELSE er det min opgave at gøre dig bevidst om lige præsis dine unikke gaver, så du kan bruge dem bedre i din hverdag.

For at kunne arbejde med dine naturlige gaver/styrker er det også vigtigt for dig at vide hvornår du er i den negative polaritet af dig selv, og hvordan du undgår at havne i situationer som ikke er gavnligt for dig.

 

Spirituel Coaching

Samtale der giver plads til udvikling.

Business Realignment

Tilfør værdi til dig selv og din virksomhed. Lær hvor du kan sætte ind for at skabe vækst.

Nå Dine Mål

Hvilke parametre skal du være opmærksom på, for at nå dine mål?

Kids Alignment

En gave til dig og dit barn. Hvor ligger deres gaver i livet og hvordan bruger de dem.

Personlig Udvikling

Bliv bevidst om dine styrker og hvordan du sætter dem i spil.

Tarot

Personlig vejledning via orakelkort. Stil et spørgsmål og får et skriftligt svar. 

HVAD KAN DU FORVENTE AF PERSONLIG LEDELSE

I en samtale med mig giver jeg dig muligheden for at fralægge dig nogle af de påtagede egenskaber, som du ikke resonerer med. Jeg får sporet mig ind på, hvad det er, der kan ligge til grund for blokeringer og adfærdsmønstre, som ikke står i overensstemmelse, med den du er, når du er helt dig selv. Jeg hjælper dig med at skabe klarhed for din vej i livet, og muligheden for at starte på en frisk, så du kan gå målrettet efter det, du ønsker, og få succes med det.

 

Gennem PERSONLIG LEDELSE lærer du at tage styring over dit eget liv og handlemønstre.  Ønsker du at dykke et spadestik dybere, skal du starte med en Personlig Alignment Profilering. Her skræller vi alle lag af, jeg udfordrer dine styrker og svagheder og går ind på tidligere oplevelser, der er medvirkende til de handlemønstre, du har i dag.

Når du går ind i et PERSONLIG LEDELSE forløb, skal du være indstillet på at udvikle dig selv, det kræver at du er villigt til at ændre nogle af dine handlemønstre, men det vil give resultater, hvis du bliver ved.

 

"Livet ændres til det bedre, når vi opdager, at vi ikke skal kunne alting selv og tør bede om hjælp"