Anbefalinger

"Jeg har haft stor fornøjelse af Camilla som leder og coach.

                     Det stod klart allerede fra første møde med Camilla, at her var en person som forstod at udvikle, styrke og udfordrer mig. Min tid under Camillas vinger var lærerig arbejdsmæssigt, såvel som personligt. Hun udfordrede mig på de områder jeg havde brug for, samtidig med at hun var en motiverende støtte. Jeg mærkede hendes støtte hele vejen, men hun forstod også hvornår hun skulle trække sig, så udviklingen blev min egen. Hun har en stor medfødt interesse for mennesker, og hvad der driver dem. Det gør hende ikke blot til en dygtig coach, men også en der har hjertet med sig, og som man ønsker at lærer af. Hun samler teamet, udvikler på den enkelte, og laver tydelige resultater på bundlinjen."

IMG_2666_edited.jpg

Rosanne Weston /  Salgs Chef

                               " Jeg kan varmt anbefale Camilla hvis du står og har brug for nogle helt konkrete                                 svar,  eller vejledning i dit liv. Jeg har selv brugt Camilla til at få svar på nogle ting i mit privatliv.  Men også i forhold til min forretning hvo jeg som selvstændig frisør, havde brug for noget sparring om jeg var på rette vej, i forhold til nogle nye samarbejdspartner? Hun fik i helt ret da hun sagde til mig at det var det rigtige at gøre, og at det ville gavne min forretning på en positiv måde.

Hun er utrolig præcis i hendes svar, så det ikke bliver svævende, og noget man selv skal tolke på. 

Hun er super dygtig og et fantastisk varmt menneske.

Jeg føler sig altid meget tryg og tilpas i hendes selskab

45641483_448231432371175_648072452715105

Linda Rohr Mortensen / Selvstændig frisør

                            "Camilla Hunter hjalp med at stille skarpt og få fokus på de ting, jeg gerne vil have i mit                       liv! Hun ser det hele menneske og skaber et varmt, trygt og hjertelig rum, mens hun stiller              dig spørgsmål gennem en fordybende samtale, hvor der er plads til følelser, tanker og ærlighed. Camilla hjælper via råd og vejledning til at komme i gang og videre imod det man gerne vil.

Jeg følte mig  med i hele processen!"

0_edited.jpg

Lone Gyllun / Caster

                        "Helt igennem fantastisk rejse man kommer igennem, var meget skeptisk i starten men                         Camilla kan et eller andet og det har fået mig overbevist, så hvis det kan overbevise mig, så kan det måske også overbevise DIG!"

FullSizeRender_edited.jpg

Mathias Pettersson / Chauffør